Kom i form i sommar!

Passa på att börja motionera i sommar, eller slipa formen med ett femkilometerslopp varje vecka. I sommar arrangerar Sportevent Gellivare tillsammans med fem idrottsföreningar Onsdagsloppet, ett motionslopp varje onsdag hela sommaren. Öppet för alla, både för dem som vill gå en naturskön slinga på 2,5 eller 6,5 km och för dem som vill springa på tid.

Med start onsdagen den 20 juni kan man under de följande 10 veckorna vara med i arrangemanget som har start och målgång på torget i Gällivare. Varje vecka är det någon butik i Gällivare som är värd för evenemanget och de lottar ut tre presentkort bland dem som genomfört loppet.

Den 29 augusti är det stor final på Hellnerstadion när OS och VM guldmedaljören Marcus Hellner utmanar alla i World Cup Challenge. Då blir det prisutdelning till de som genomfört flest onsdagslopp. Det finns många anledningar att börja träna i sommar!

Anmälan sker vid startplatsen från klockan 18:00, då betalas också startavgiften 20 kronor. Mer information kommer att publiceras här inom kort, t ex bansträckning, onsdagsvärdar, resultatlistor mm.

Mer information om Onsdagsloppet och andra tävlingar i sommar>>

Onsdagsloppet är ett samarrangemang mellan Sportevent Gellivare Lapland, CK Laponia, Gellivare Skidallians, GSK Friidrott, GSK Skidor och OK Sarven.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share