Restaurangtält i samband med cupfinalerna

Förberedelserna inför finalerna i Scandic cup och Team sportia cup bearbetas för fullt. Som det ser ut idag har vi underbart väder med en lysande sol ovanför oss här i Gällivare och förväntningarna på riktigt fina cupfinaler är stora. Vi hoppas självklart att vi kan locka så mycket publik som möjligt upp till Hellnerstadion då Sverigeeliten är på plats för ett avgörande av de nationella cuperna.

Vi kan nu meddela att vi kommer att ha ett Restaurangtält på Hellnerstadion, som presenteras av Sole Event och Capris Catering. I Restaurangtältet kommer ni som publik få ta del av en fantastisk stämning med god mat och dryck. Tältet har ett inomhusklimat med plats för ca 150 personer med rättigheter att servera öl och vin.

Aktiva tävlande och ledare i  Team Sportia Cup och Scandic Cup har specialerbjudande i Restaurangtältet där ni kan äta för 100 kr/person. Gäller endast vid förbokning. Klicka på Team Sportia Cup/Scandic Cup 2012 för vidare information samt förbokning. Ni hämtar matbiljetter vid uthämtning av nummerlappar i Race Office. Endast kontantbetalning.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share