DXR-En riktig idrottsfest för alla träningsintresserade

Laponia Fysiocenter erbjuder pass i Zumbafitness under DXR-helgen (foto: Daniel Olausson, Media Tales)

Planeringen för årets DXR går vidare och det är ett imponerande smörgåsbord av aktiviteter som kommer att erbjudas under helgen den 31 augusti-1 september.

Under den närmaste veckan kommer hela helgens program att presenteras men det är redan nu klart att det kommer att bli en fullmatad helg med massor av olika sportaktiviteter. Barnlopp på 500 meter, tipspromenad, Zumbafitness, Crossfit, Tabatapass i hoppbacken, föreläsning och löparskola, landsvägslopp på cykel och rullskidslopp till Dundrets topp är ett urval av aktiviteterna som erbjuds. Dundret och Björnfällan kommer att vara naven under helgen, deltagarna erbjuds boende från 295 kr/person/natt dessutom kommer man att erbjuda både pastabuffe och söndagsbrunch.

Laponia Fysiocenter, Viljestark, Sole Event, Gellivare Skidallians och löparcoachen Johanna Nilsson är några av de deltagande arrangörerna under idrottshelgen.

Här finns mer information om DXR>>

Håll dig underrättad om det senaste nyheterna på www.sporteventgellivare.com och på får facebooksida www.facebook.com/dundretextremerunning

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share