DXR, Extra allt!

1Dundret Extreme Running har verkligen utvecklats från att ”bara” vara en löpartävling till att bli en stor idrottsfest som erbjuder ett smörgåsbord av aktiveteter för alla smaker. På söndagen den 1 september är det stor avslutning av årets Sommargympa på Björnfällan. Nu kan vi avslöja detaljer om söndagens program.

Lördagen den 31 augusti är det Hellnerstadion som står i fokus för DXR-aktiviteterna, söndagen den 1 september flyttas base camp upp några hundra meter till Björnfällan. Redan klockan 08:30 är det dags att väcka upp kroppen när Recharge & Reload står på programmet. Det är Maggie Öderyd från Laponia Fysiocenter som lovar att väcka såväl inre som yttre rörlighet till liv med sköna Somamoves, Yinyoga och Mindfulnessövningar. Efter den uppladdningen är kroppen förhoppningsvis redo för mer aktivitet, här är hela programmet:

08:30 Recharge & Reload med Maggie Öderyd från Laponia Fysiocenter
10:00 Tabata i backhoppningsbacken med Daniel Sonntag från Laponia Fysiocenter.
10:00 Zumba med IK LEI, Studiefrämjandet och Laponia Fysiocenter.
13:00 Sh’bam® och Power Attack med Olga Larsson från Vigör Träning. Dansmoves blandas med kampsportsinspirerad träning. Du förbättra din kondition, styrka i bål, ben och överkropp.

Passen är avslutning på Sommargympan som arrangerats på torget i Gällivare varje tisdag och torsdag hela sommaren. Precis som på Sommargympan behövs ingen föranmälan för ovanstående pass och de är avgiftsfria.

För er som vill förbättra ert löpsteg rekommenderas Johanna Nilssons löpskola som startar klockan 13:00. Johanna lovar värdefulla tips till alla, både erfarna löpare och nybörjare. Anmäl er till löpskolan här>>

För att orka med hela programmet behöver man mat, mycket god mat! Den detaljen fixar Dundrets kockar som har gjort i ordning en härlig, energirik Söndagsbrunch som serveras i Björnfällan från klockan 11:00-15:00. För att garantera plats rekommenderar de att ni förbokar, bokningen öppnar den 15 augusti. På brunchbordet kommer det bland annat att finnas: Ceasarsallad, scrambled eggs, baby backribs, melonsallad, amerikanska pannkakor, Fattiga riddare och frukt smoothies.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share