Många vinnare i Onsdagsloppet

gsk_friidrott.jpegOnsdagsloppet arrangerade den 8 augusti för 9:e gången denna sommar. Trots åska och regn, fotbollsderby och trivseldag i Malmberget samlade loppet 55 deltagare. Under sommaren har hittills 796 löpare/gångare deltagit i Onsdagsloppet, ett fantastiskt friskvårdsprojekt där folkhälsan är den stora vinnaren. Men det finns fler vinnare i arrangemanget.

796 löpare/gångare kämpar om ett par nya träningsskor från Intersport i Gällivare, det är nämligen första priset för den flitigaste deltagaren sommaren 2013. Men alla som kommer på prispallen kommer att belönas för sommarens insats. Prisutdelningen sker på Björnfällan lördagen den 31 augusti kl 17:30 i samband med prisutdelningen för DXR-Dundret Extreme Running, DXR är också den sista deltävlingen i Onsdagsloppet. Under DXR kan man välja mellan fyra olika distanser som ger deltagandepoäng i Onsdagsloppet: Papricaloppet 500 m (barnlopp), Kom i form med Coop Malmfälten 2 km (Gång/stavgång) eller någon av DXR loppen (2, 6 eller 22 km).

Striden om de åtråvärda skorna tätnar men det är fortfarande 7 deltagare som inte missat ett lopp! Se en uppdaterad lista här>>

En annan vinnare är föreningslivet i Gällivare. Varje Onsdag är det en idrottsförening som arrangerar tävlingen och startavgiften går oavkortat till deras verksamhet. Under sommaren är det följande föreningar som arrangerar Onsdagsloppet:
-GSK Friidrott
-GSK Skidor
-CK Laponia
-Gellivare Skidallians
-Sole Event tillförmån för Natursnokarna
-GSK Fotboll P02
-OK Sarven

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share