Hatten av och mössan på för Gällivarepremiären!

Nu är den här, entrémössan som är biljetten till vinterns stora skidfest på Hellenerstadion – Gällivarepremiären 17-19 november!

Stora delar av världseliten, med det svenska landslaget i spetsen, kommer att stå på startlinjen när OS-säsongen 2017-18 drar igång med den tv-sända säsongspremiären på Hellnerstadion.

Premiärmössan är en riktigt varm och skön mössa från Skigo av samma fina kvalitet som den mycket populära världscupluvan och fungerar som entrébiljett till alla tre tävlingsdagar. Premiärmössan finns nu till försäljning på Intersport i Gällivare och kostar endast 200 kronor.

-Världscupmössorna från 2010 och 2012 blev ju riktiga succéer och det är många som frågat när vi ska köra en ny mössa och nu är den här, jättekul!, säger tävlingsledaren Leif Johansson och fortsätter:

-Som kuriosa kan ju nämnas att mössan kan vara en riktigt bra investering inte bara för att värma huvudet. Idag säljs faktiskt våra gamla världscupmössor på auktionssajter för betydligt mer än vad de kostade att köpa när det begav sig.Men det gäller att inte vänta för länge med inköpet eftersom vi trycker upp premiärmössan i en begränsad upplaga och det är först till kvarn som gäller. Redan första veckan har vi sålt över 1.200 mössor!

Gällivarepremiären startar med distanslopp i fri stil på fredag 17 november och fortsätter sedan med klassiska lopp på lördag för att sedan avslutas med sprinttävlingar på söndagen.

Under lördag-söndag direktsänds tävlingarna i SVT och den populära Vinterstudion finns på plats på Hellnerstadion för sin säsongspremiär.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share