Dundret Ski Show

Northstar bild 2

Friluftsbutiken Northstar fortsätter sin expansion på Dundret. Inför den stundande vintersäsongen har en halv miljon kronor investerats i en toppmodern skidslip och avancerad testutrustning för urval av skidor. Tre personer med expertkunskaper inom allt som rör längdåkning och alpint har anställts och dessutom lanseras nu Norrbottens första riktiga skidmässa, Dundret Ski Show, 1-2 november!

-Vi har unika förutsättningar med världscupspår och världscuppister direkt utanför butiksdörren där utrustningen kan provas, precis som det ska vara vid en riktig skidmässa. Vår målsättning är att bli det självklara valet för alla skidintresserade genom att erbjuda ett brett produktsortiment och service av högsta kvalitet, säger ägaren Björn Nilsson.

I den nyöppnade skidverkstaden är det redan full aktivitet inför Dundret Ski Show. Wintersteigerslipen som brummar är en av marknadens mest avancerade skidslipar för längdskidor, alpint och snowboard. Hundratals olika strukturer kan slipas fram för att ge skidorna optimalt glid.

-Vi har gjort stora investeringar i teknik till den här säsongen och anställt proffs med erfarenhet av skidåkning på yppersta världsnivå som sköter vår verkstad för att kunna leverera högsta kvalitet på våra tjänster inom skidurval, slipning och vallning, säger Björn Nilsson.

På Dundret Ski Show kommer de ledande fabrikanterna att finns på plats för demonstrationer av vinterns alla nya skidprodukter och den kringutrustning som behövs, både inom längd och alpint.

-Mässan är ett mycket viktigt steg i vår fortsatta utveckling av verksamheten. Skidåkning i alla former bara växer i popularitet och därför är det viktigt att vi kan erbjuda våra kunder detta, på sikt hoppas vi kunna bli Norrlands största skidmässa med utbud för alla typer av skidåkning, säger Björn Nilsson.

Northstar.se är en av Skandinaviens största internetbutiker när det gäller friluftsutrustning och driver sedan i våras verksamhet på Dundret. I anslutning till butiken finns ett sportcafé som snabbt blivit den naturliga mötesplatsen för alla skidintresserade, här finns också skiduthyrning och försäljning av liftkort. Nyligen öppnades en klättervägg utanför butiken och till vintern kommer även skidlektioner att erbjudas till alla som vill utveckla sin skidåkning.

-Vi känner verkligen att vi kommit ”hem” med verksamheten i det här läget, mitt i ett fantastiskt skid- och friluftsområde. Här finns oanade möjligheter och det tänker vi utnyttja för att utveckla vår verksamhet så att Northstar blir det självklara valet för alla friluftsintresserade, säger Björn Nilsson.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share